Onze klantbeoordelingen

Totaal beoordeling van Tattoostudio Danny van der Beek:

13 Klantbeoordelingen

Hieronder kun je klantbeoordelingen lezen van de Tattoostudio Danny van der Beek, die via de website binnenkomen! Je kunt ook zelf een beoordeling geven hetgeen wij zeer op prijs stellen. Wij vernemen graag alle reacties die wij binnenkrijgen, dus plaats gerust uw eigen klantbeoordeling op onze site.

Wil je alle recensies bekijken die via Facebook binnenkomen? Klik dan hier!

Klik hier om uw ervaring te delen


Uw beoordeling
* Verplicht veld

Hoezo maar 5 sterren.....

26-04-2016 door Nicolas

Een tatoeage is een ware poëtische schepping, en is altijd meer dan het oog waarneemt. Wat kan mooier zijn als de drager ervan op zijn/haar levende huid zich kan spiegelen aan de man/vrouw die de tattoo zet?; immers zijn/haar creativiteit en vakbeheersing bepaalt uiteindelijk of jouw idee en wens ten volle dat uitstraalt, en Danny ' the man ' heeft alles in huis als karakter ome blijven groeien tot hopelijk een van de meest fijne als getalenteerde tattoo artiesten van deze wereld!
Voor mij dus geen slechts 5 sterren, maar de volle reeks van 10!


Beste tattoo artist

17-12-2015 door Wesley

Super goeie artist, beste tattoo artist die ik ken. Heb er al meerdere laten zetten door Danny laten zetten en zal er zeker heen blijven gaan. Kijk er elke keer weer naar uit!


Zeer tevreden!

26-11-2015 door René Sonneveld

Mijn eerste tattoo laten zetten bij Danny. Wat ben ik er blij mee zeg! Kijk er iedere dag met trots naar. Werd erg op mijn gemak gesteld door Danny. Top gozer die fantastisch werk levert. Ik kom hier zeker terug!


Super blij!

25-08-2015 door Samantha Kramer

Danny je bent fantastisch! Ik ben super blij met mijn tattoo's!

Ik zal er elke dag met trots naar kijken!


Betty Boop

06-03-2015 door Desiree de Jong

Wat ben ik blij met mijn tattoo ,
veel liefs xxxx Desiree


Zeer tevreden

12-01-2015 door Monique

Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten en wat is het mooi geworden superstrakke letters en een vlinder die eruit ziet of ie zo van mijn arm kan vliegen Ik voelde me erg op mijn gemak dankzij de vriendelijkheid van Danny , alles is keurig schoon dus gewoon helemaal top dus Danny nogmaal thanx


prima

14-12-2014 door hans groen

Zondag ochtend vroeg een afspraak. Vriendelijk ontvangst en snel aan het werk. Ziet er mooi uit en zat er snel op. Al met al prima. Een aanrader!!


Goed beholpen

11-12-2014 door Xylius Schaaij & Rebecca Nazer

We kwamen binnen, werden vriendelijk geholpen, kregen op een nette manier een mooie tattoo.

Heel professioneel doch ook persoonlijk, leuke studio!


goed in details

04-12-2014 door Maarten Holscher

Heb al meerdere tattoos bij Danny laat zetten. Danny zet echt hele strakke tattoos, vooral in het lijnenwerk is hij one of the best!


Leuke frisse studio

04-07-2014 door Jan Klaassen uit Den Briel

Was er toevallig in de buurt en heb leuk met de eigenaar gesproken ...aardige vent, en een super leuke studio.


Crystalreiki.nl , 4.8 5.0 13 13 Een tatoeage is een ware poëtische schepping, en is altijd meer dan het oog waarneemt. Wat kan mooier zijn als de drager ervan op zijn/haar levende huid zich kan spiegelen aan de
Pagina:
12