Onze Facebook Klantbeeordelingen

De laatste klantbeoordelingen van Tattoo studio Danny Van Der Beek, voor alle reviews kun je kijken op onze Facebookpagnina

    5 star review  Danny is echt heel relaxt! Neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Kijk nu al uit naar m’n 2 volgende tatoeages

    thumb Annoeska Verbeek
    12/25/2017

    5 star review  Vandaag een zeer dierbare tattoo laten zetten bij Danny. Wou wat ben ik er blij mee. Echt mn maatje Maartje komt er goed naar voor. Thanks man!!

    thumb Yésenia En Jeroen Klomp
    11/29/2017

    5 star review  Super mooie tatoeage gezet door Danny hij maakt ook echt wat je wens is, ik zeg echt helemaal top.

    thumb De Groot Natascha
    11/01/2017

    5 star review  Al een aantal tattoo's door Danny laten zetten, allemaal super straks gezet. Fijne sfeer ook! De volgende afspraak is ondertussen ook weer gemaakt. ^^

    thumb Lisa Libbrecht
    10/21/2017

    5 star review  In 1 woord....👌🏼

    thumb Kitty Wijnsouw
    10/13/2017

    5 star review  Super artiest en gezellige sfeer!! Zooooo blij met mijn tattoo!! Op naar de volgende!!!!

    thumb Marlies Joséphine Kaptijn
    9/06/2017

    5 star review  zeker weten heb hele mooie tattoo gekregen

    thumb Quinten Nieuweboer
    8/18/2017

    5 star review  Super tevreden met het resultaat! ��

    thumb Michelle Smit
    6/29/2017

    5 star review  Woensdag mijn eerste tattoo laten zetten! Danny heeft mijn wensen perfect verwerkt in een prachtige tattoo. Het was een geweldige ervaring, en de pijn viel heel erg mee! mocht je ook wensen hebben voor een tattoo zou ik ten zeerste aanraden om het bij Danny te laten zetten, want er wordt professioneel en zeer goed werk afgeleverd in een gemoedelijke sfeer!

    thumb Dennis Jans
    4/14/2017

    5 star review  Zoals verwacht, super netjes geholpen! Vervolgafspraak alweer gepland.

    thumb Robert Meester
    4/02/2017

    5 star review  Prachtige 3D vlinder laten zetten. Echt superblij mee. Danny luistert naar je wensen en helpt daarbij goed om n perfecte tekening te maken. En al n hoop complimenten gekregen over hoe mooi het gezet is.

    thumb Tamara van Huijksloot
    2/23/2017

    5 star review  Zeer professioneel.. werkt schoon...luistert goed naar je wensen en weet ze prima om te zetten naar een mooie tattoo.

    thumb Monique van Putten
    2/16/2017

    5 star review  Superblij met mijn eerste (2) tattoos , gezet door Danny . Mooi strak gezet .

    thumb Linda Huurman
    1/18/2017

    5 star review  Vandaag mijn 1e tattoo bij deze shop laten zetten door Danielle. Nadat ik er veel goeds over gelezen had. Niets is minder waar. Aardige mensen, zeer professioneel. Alles super schoon. Geen massa. Nemen echt de tijd en luisteren naar je wensen en denken mee. Absoluut een aanrader.. ga hier zeker terugkomen.

    thumb R Las van Bennekom
    1/14/2017

    5 star review  Hij neemt de tijd voor je en super strak gezet, dank je wel!

    thumb Jacqueline Koopman
    12/22/2016

    5 star review  Onwijs goed! Danny is super aardig, bespreekt goed je wensen en luistert naar wat jij wilt. Verder heel proffesioneel en super strak in zijn werk. De shop is ook netjes en hygiënisch. Kom zeker terug voor mijn volgende tattoo!

    thumb Moniek Meijer
    11/30/2016

    5 star review  Eerste sessie gehad. Zeer tevreden met het resultaat. Werkt snel en nauwkeurig. Zeker een aanrader .

    thumb Dion Den Dekker
    10/30/2016

    5 star review  Gisteren mijn eerste tattoo laten zetten bij Danny. Hij nam rustig de tijd voor me en kwam met een mooi ontwerp. Alles werd netjes uitgepakt en er werd hygiënisch gewerkt. Ik ben super blij met mijn eerste tattoo. Echt een aanrader!

    thumb Sara van den Oudenalder-Hoogland
    10/08/2016

    5 star review  Yes I did it ... Ow WAIT !! Danny did it ... perfectly !

    thumb Doortje Sol
    7/13/2016

    4 star review  Eerste keer tattoo zetten vond ik toch wel eng maar danny stelde me goed op me gemak waardoor het sneller ging dan ik verwacht had. Tattoo is boven mijn verwachtingen en van mijn vriend ook

    thumb Sherrell Broers
    4/11/2016

    5 star review  Uitstekend!!!! op naar de volgende sessies bij Danny!!!

    thumb Jacob Szkudlarek
    1/13/2016

    5 star review  Ik ben super blij met mijn tattoo! Hij is prachtig geworden. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werd hygiënisch gewerkt!

    thumb Fraukje Aker
    12/12/2015

    5 star review  De beste tattoo artist die ik ken!!! Kijk elke keer uit naar een volgende keer

    thumb Wesley Jansen
    10/19/2015

    5 star review  Zeer mooie tattoo laten zetten. Erg blij mee. Danny bedankt man.

    thumb Guus Verberne
    9/19/2015

    5 star review  Zo onwijs blij met de tatoeages die door danny gezet zijn! Blij dat ik mijn eerste tattoo hier heb laten zetten (ondertussen de 2e) Goede sfeer en schone zaak. Alleen de haai bij de ingang......haha

    thumb Charlotte Hoeboer
    7/14/2015

    5 star review  Echte vakman! Super blij met mn tattoo door hem ontworpen en gezet! Zeker een aanrader

    thumb Stephanie Bakker-Ober
    4/30/2015

    5 star review  Super mooi werk!

    thumb Suzanne Van Der Beek
    1/27/2015

    5 star review  Geweldige artiest met top werk. Een echte aanrader!!

    thumb Patrick Tol
    10/05/2014

    5 star review  Keurige tatoo shop en Danny is zeer vakkundig, en correct!!

    thumb Tom Smienk
    9/27/2014

    5 star review  Mijn eerste tattoo laten zetten door Danny ter nagedachtenis aan mijn moeder. Ben er erg trots op!

    thumb Jorin Elstrodt
    9/15/2014