Tattoo Studio Team

Danny van der Beek

“Al zo lang als dat ik me kan herinneren ben ik met tekenen en creativiteit bezig en wist ik al snel dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Doordat ik ook erg handig was met me handen en de markt er toen even anders voor lag als dan nu het geval is leek het mij destijds een verstandige keuze om iets in de bouw als timmerman te gaan doen.

Na dit een aantal jaar met redelijk veel plezier te hebben gedaan voelde ik toch dat ik daar niet geheel op me plek was, heb ik mezelf verdiept en d.m.v. een omscholing gestort in de sportwereld (fitness) …wat ik ook leuk vond maar erg lastig was om een goede en fulltime baan in te vinden dus koos ik er toch weer voor om in de bouw te gaan.

Eenmaal mijn leventje helemaal voor elkaar te hebben, huisje boompje beestje en vrouw en kinderen merkte ik toch dat er nog steeds iets ontbrak! Ik heb altijd in mijn vrije tijd erg veel getekend en veel bewondering gehad voor de tattookunst! Ik vind daarin altijd veel rust en ontspanning en ontdekte dat daar ook echt mijn hart ligt. Op dit moment ben ik dus mijn droom als tattoo artist aan het nastreven…”

Danny van der Beek
Danielle van der Waart

Danielle van der Waart

“Mijn naam is Danielle van der Waart. Ik tatoeëer nu sinds 2016. Tekenen was vanaf kleinkind al  grote passie. Ik heb het vak mogen leren van Danny van der Beek en tatoeëer nu samen met hem in de Tattoo Studio.

Samen oefenen wij onze passie uit in een ontspannen sfeer. Wij hebben geen inloopshop zodat we al onze aandacht bij de klant hebben.

Mocht u een tattoo willen laten zetten of ideeën willen bespreken, kom dan langs tijdens de inloopavond dan maken we kennis en kunnen we eventueel een afspraak plannen in de agenda.”

Iris Joosten

“Na lang zoeken kregen we er in 2020 een top artieste bij.

Iris tatoeëert al een ruime tijd, heeft daardoor veel ervaring en is gespecialiseerd is vele stijlen.

Een allround artieste en niets is haar te gek!”

Iris Joosten
Naomi van der Beek

Naomi van der Beek

“Ik tatoeëer sinds 2020 en ben dankbaar voor iedereen die bij mij is geweest en nog gaat komen. Mijn werk, mijn hobby!

Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur hebben we inloop avond en kunt u alles geheel vrijblijvend aan ons team vragen. Eventueel zoeken we samen meteen een plek in de agenda.”