Tattoo Studio Danny van der Beek
Dorpstraat 173
1689 GB Zwaag (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Tattoo Studio Zwaag

Wilt u een mooie tattoo laten zetten? Dan bent u bij Tattoo Studio Danny van der Beek op het juiste adres. De artiesten in onze studio lopen altijd over van de creativiteit en brengen dit met ervaring als tattoo artist voor u in de praktijk. Onze zeer nette studio is gevestigd in Zwaag (Noord-Holland) en makkelijk te bereiken.

Inloopavond

Wij hebben elke donderdag een inloopavond waar u tussen 18.00 en 20.00 uur terecht kunt bij Danny van der Beek. U kunt op deze inloopavond gratis advies inwinnen over ontwerpen, wachttijden, aanbetalingen en overige zaken. Danny van der Beek staat u graag te woord!

Ook kunt u natuurlijk gelijk een afspraak inplannen voor het zetten van uw tatoeage! De aanbetaling die wij hanteren bedraagt €80,00.

BELANGRIJK: Wanneer u verhinderd bent of om een andere reden niet kan komen op de afgesproken datum en tijd voor het plaatsen van uw tattoo, dient u dit 5 dagen van tevoren te melden! Wanneer u dit niet doet, zal u opnieuw een afspraak moeten maken en bent u de aanbetaling kwijt. Dit is noodzakelijk gezien de drukte en planning, die wij graag zo goed mogelijk nastreven.

Prijzen

Inschattingen van prijzen voor grotere projecten doen we op de inloopavond. Niet iedereen is even groot en het is lastig om over de telefoon of andere media goed uit te leggen wat u wilt en zo kunt u ons dan ook beter het formaat van de tatoeage laten inschatten.

Studioregels

 • Wij hanteren de regels van de GGD.
 • Wij hebben een leeftijd grens van 18 jaar.
 • Wij werken alleen op afspraak.
 • Zorg er voor dat u wat hebt gegeten. Op een lege maag is het moeilijk vol te houden.
 • Wij werken niet met mensen onder invloed van drank of drugs. Alcohol en/of drugs verdunnen het bloed en dit zal het tatoeëren beïnvloeden dit geld ook voor medicijnen die het bloed verdunnen, meldt dit ten aller tijden.
 • Een vriend(in) meenemen kan altijd (in overleg meer) ze mogen in de wachtruimte plaats nemen.
 • Een tattoo studio is geen plaats voor kinderen.
 • Huisdieren mogen van de warenwet niet in de studio komen.
 • Zorg dat u uw legitimatie bij u heeft, en u tekent een toestemmingsformulier.
 • Wij tatoeëren niet in het gelaat, op het hoofd, nek, of op en om de geslachtsdelen.
 • Roken en alcohol zijn niet toegestaan in de studio.
 • Luister nooit naar adviezen van buren, kennissen en familieleden, vaak goed bedoeld maar hartstikke fout.

Veilig tatoeëren

Wij hebben een GGD vergunning dus werken strikt volgens de richtlijnen van de GGD om de kwaliteit en hygiëne van zowel onze klanten als onze tattoo artists te waarborgen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.veiligtatoeeren.nl. Iedere klant wordt bij ons behandeld met steriel verpakte naalden en naaldhouders, nieuwe inkt, schone handschoenen, enz. Naalden en inkt worden éénmalig gebruikt; overige instrumenten die tijdens de behandeling zijn gebruikt worden daarna grondig schoongemaakt in een ultrasonische reinigingsbak en vervolgens verpakt gesteriliseerd in een autoclaafsterilisator.

Veilig tatoeëren